01.03.2016

Logout v Izoli

V Izoli je pričel delovati program psihosocialne pomoči Logout&Restart. Gre za program namenjen posameznikom, družinam, partnerjem in svojcem, tistih ki digitalne vsebine uporabljajo prekomerno ali pa imajo težave z zasvojenostjo.

Prostori v Izoli, na Ljubljanski ul. 22,  so odprti za vse otroke, mladostnike in odrasle, ki imajo težave s prekomerno uporabo interneta in sodobnih tehnologij (računalniške igre, družbena omrežja, spletne igre na srečo, spletno nakupovanje, pornografija ipd.). Delo poteka v obliki brezplačnih individualnih in skupinskih srečanj za uporabnike in njihove starše. Strokovna pomoč in podpora je namenjena vzpostavitvi uravnotežene uporabe sodobnih tehnologij in krepitvi zdravega življenjskega sloga. Pomemben del našega poslanstva predstavljajo tudi preventivne dejavnosti za strokovno in širšo javnost.

Program na obali sofinancirata Ministrstvo za Zdravje ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Republike Slovenije.

Za vse dodatne informacije lahko pokličete na: 064 236 516 ali pišete na: info@logout.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Strokovni delavki programa LOGOUT Izola:

Lorena Pahović. dipl. soc. del.
Zala Janežič., univ. dipl. psih.

Več o programu za otroke: http://www.logout.si/sl/starsi-in-otroci/
Več o programu za odrasle: http://www.logout.si/sl/odrasli/