Podprite LOGOUT

SMS donacija

Pošljite SMS s ključno besedo LOGOUT5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za delovanje naše organizacije. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, Telemacha in T-2. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni tukaj.


Donacija dela dohodnine ali podpora, ki vas nič ne stane


Namesto, da podarjate državi, podarite do 0,5 % svoje dohodnine nepridobitnim organizacijam, ki pomoč v programe vključenim posameznikom nudijo brezplačno. Prispevek vam ne bo povzročil nobenega dodatnega finančnega bremena, naši organizaciji pa bo omogočil nadaljnji razvoj in nadgradnjo programov za delo s posamezniki, ki se bojujejo z zasvojenostjo z vsebinami na spletu (video igre, družabna omrežja, igre na srečo, mobilni telefoni ipd.,).

Naša davčna številka: 78565944

Vloga in obrazci

Delež dohodnine lahko preprosto določite online preko sistema E-davkov ali offline preko tiskanega obrazca. Tiskani obrazec lahko pošljete neposredno na pristojni finančni urad ali pa na Zavod Nora, center sodobnih zasvojenosti, Metelkova 15, 1000 Ljubljana. Lahko ga prinesete tudi osebno in ga bomo za Vas poslali mi. 

Prijava v portal:

 

edavki 1

V menuju na levi strani izberete opcijo dokumenti in na seznamu možnost Doh-Don Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije:

edavki 2

Vnesete ustrezne podatke:

edavki 3

Donacija preko platforme Paypal

paypal3

 

 

Podpora preko družabnih omrežij

Podprete nas lahko tudi tako, da všečkate naše profile, delite naše objave in nam sledite.

 

Prijava na e-obveščanje

Bodite obveščeni! Vpišite svoj elektronski naslov in obveščali vas bomo o aktualnih dogodkih na področju varne in zdrave uporabe spleta.