Donacija 1% dohodnine

13.12.2020

0.5 dohodnine

V letu 2021 smo brezplačno psihološko pomoč nudili več, kot 750 posameznikom, predvsem otrokom in mladostnikom.

V brezplačno psihološko obravnavo smo sprejeli 42% primerov zasvojenosti z igranjem video iger, 35% primerov splošne zasvojenost s spletnimi vsebinami, 14% zasvojenosti z družbenimi omrežji, v manjši meri pa tudi primere spletnega nasilja, zasvojenosti s trgovanjem s kriptovalutami, zasvojenost z igranjem spletnih iger na srečo, zasvojenosti z odnosi, spletnim nakupovanjem, spletno pornografijo...

Da bomo naše delo in storitve še naprej lahko razvijali in se odzivali na vedno številčnejše potrebe vas tako vsak konec leta spomnimo, da je obstaja preprost način, da kateri od dobrodelnih ali nevladnih organizacij namenite do 0.5 odstotka svoje dohodnine, ki bi sicer šla nazaj k državi. Do 5 milijonov sredstev namreč vsako leto ostane nerazporejenih. Naša organizacija ima status v javnem interesu na področju socialnega varstva in na področju razvoja informacijskih tehnologij in je kot taka upravičena do prejemanja donacij.

Donacija 1% dohodnine

Naša davčna številka: 78565944 (Zavod Nora)

Postopek je enostaven

Delež dohodnine lahko preprosto določite online preko sistema E-davkov ali offline preko spletnega obrazca:

1. Oddaja zahteve preko spletnega obrazca (1-2 minuti): 

Vzpostavili smo enostaven obrazec, ki ga izpolnite in podpišete v največ dveh minutah: https://tinyurl.com/05dohodnine

 

2. Oddaja zahteve preko E-davkov

edavki 2

 

Hvala vsem za podporo in zaupanje!

Prijava na e-obveščanje

Bodite obveščeni! Vpišite svoj elektronski naslov in obveščali vas bomo o aktualnih dogodkih na področju varne in zdrave uporabe spleta.