Partnersko sodelovanje "Brez izgovora 2020 – 2022"

25.05.2020

brez izgovora

Namen projekta je prispevati k varovanju in krepitvi zdravja mladih, specifično z zmanjšanjem rabe alkohola in tobaka, tobačnih in povezanih izdelkov, z zmanjšanjem povpraševanja po prepovedanih drogah in drugih psihoaktivnih substancah, ter s preprečevanjem nekemične zasvojenosti, kot je zasvojenost z digitalnimi tehnologijami in igrami na srečo.

Projekt »Brez izgovora 2020 – 2022« se izvaja v sklopu programov varovanja in krepitve zdravja za leta 2020 – 2022, pod okriljem Ministrstva za zdravje, direktorata za javno zdravje in traja od 15. 11. 2019 do 15. 11. 2022.

Partnerstvo v projektu sestavljajo:

Naša vloga v projektu bo predvsem vezana na redne zagovorniške aktivnosti iz področja varne in odgovorne uporabe digitalni vsebin, sodelovanje s prispevkom na konferenci o digitalnem marketingu mladim, ter na komunikacijskem področju priprava poljudnih člankov na portalu https://www.resni-ca.si/ in razširjanje objav o aktivnostih ter dosežkih projekta preko naših kanalov za obveščanje. Na koncu pa tudi predstravitev rezultatov na zaključni konferenci projekta. Sodelovanja v pestri družbi se veselimo. O dogajanju vas bomo sproti obveščali. 

Izvedbo projekta omogoča:

logotip mz2

Prijava na e-obveščanje

Bodite obveščeni! Vpišite svoj elektronski naslov in obveščali vas bomo o aktualnih dogodkih na področju varne in zdrave uporabe spleta.