Didaktične vsebine s poudarkom na spletni varnosti, preprečevanju zasvojenosti in krepitvi zdravja otrok in mladosnikov.

Dnevi brez zaslonov

Namen pobude Dnevi brez zaslonov je predvsem v tem, da bi z rednimi mesečnimi odklopi otrok in mladostnikov od digitalnih naprav spodbujali dobro psihično in fizično počutje, poudarili pomembnost gibanja, normalizirali dneve brez zaslonov in s tem spodbujali kreativnost in uporabo domišljije v prostem času.

Več

Sam doma

Šola na daljavo se nadaljuje, s tem pa tudi stiska staršev in učiteljev v povezavi s časom, ki ga otroci in mladi preživijo pred zasloni. Spletni seminar nudi praktična priporočila učiteljem in staršem ob izzivih šole na daljavo s poudarkom na preprečevanju zasvojenosti s spletnimi vsebinami.

Več

Mala šola spletnih vsebin

Serije kratkih in zabavnih pretočnih vsebin namenjene otrokom in mladostnikom, kjer naš Rok na hudomušen način in z zanimivimi gosti predstavi, kako splet uporabljati sproščeno in hkrati tudi varno.

Več

Podprite naše poslanstvo

Pošljite SMS s ključno besedo LOGOUT5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR. Namenite nam lahko tudi do 1% dohodnine, nas podprete preko platforme Paypal ali pa nam donirate sredstva v kriptovalutah.

Prijava na e-obveščanje

Bodite obveščeni! Vpišite svoj elektronski naslov in obveščali vas bomo o aktualnih dogodkih na področju varne in zdrave uporabe spleta.