Ekipa

 • Petra Belina

  Univ. dipl. psihologinja, soustanoviteljica in strokovna vodja Logout-a

  Diplomirala s področja socialnopsiholoških vidikov internetnih komunikacij. Večletne izkušnje na področju psihodiagnostike ter svetovanja mladim in njihovim staršem.

  petra.belina@logout.si

 • Špela Reš

  Univ. dipl. psihologinja, strokovna delavka, svetovalka

  Dolgoletne izkušnje na področju psihološke diagnostike, vodenja skupin za samopomoč, individualnega svetovanja in psihosocialne rehabilitacije.

  spela.res@logout.si

 • Zala Janezič

  Univ. dipl. psihologinja, strokovna delavka in vodja ambulante v Izoli

  Izkušnje s področja nudenja psihosocialne pomoči zasvojenim osebam in njihovim svojcem. Edukantka razvojne analitične psihoterapije (Inštitut za klinično psihologijo in psihoterapijo).

  zala.janezic@logout.si

 • Franja Gros

  Univ. dipl. psihologinja, strokovna delavka, svetovalka

  Dolgoletne izkušnje na področju duševnega zdravja, odvisnosti, antisocialnega vedenja in kompleksnih potreb v tujini. Izkušnje z individualnimi svetovanji in psihosocialno pomočjo in vodenjem. Dodatno se je izobraževala v Londonu.

  franja.gros@logout.si

 • Boris Veler

  dipl. ekonomist, soustanovitelj Logout-a

  Svetovalec ustvarjalne uporabe spleta

  boris.veler@logout.si

 • Rok Gumzej

  dipl. soc. ped., svetovalec

  Raznovrstne izkušnje s področja dela z mladimi, vodenja socialno pedagoških delavnic in organizacije mladinskih projektov ter mednarodnih izmenjav.

  rok.gumzej@logout.si

 • Nuša Klepec

  Mag. psihologije, svetovalka

  Magistrirala s področja psiholoških vidikov tekmovalnega igranja videoiger. Raznovrstne izkušnje s prostovoljskim delom z mladimi, vodenjem skupin in delavnic ter organizacijo dogodkov. 

  nusa.klepec@logout.si

Prijava na e-obveščanje

Bodite obveščeni! Vpišite svoj elektronski naslov in obveščali vas bomo o aktualnih dogodkih na področju varne in zdrave uporabe spleta.