Ekipa

 • Petra Belina

  Univ. dipl. psihologinja, soustanoviteljica in strokovna vodja Logout-a

  Diplomirala s področja socialnopsiholoških vidikov internetnih komunikacij. Večletne izkušnje na področju psihodiagnostike ter svetovanja mladim in njihovim staršem.

  petra.belina@logout.si

 • Špela Reš

  Univ. dipl. psihologinja, strokovna delavka, svetovalka

  Dolgoletne izkušnje na področju psihološke diagnostike, vodenja skupin za samopomoč, individualnega svetovanja in psihosocialne rehabilitacije.

  spela.res@logout.si

 • Franja Gros

  Univ. dipl. psihologinja, strokovna delavka, svetovalka

  Dolgoletne izkušnje na področju duševnega zdravja, odvisnosti, antisocialnega vedenja in kompleksnih potreb v tujini. Izkušnje z individualnimi svetovanji in psihosocialno pomočjo in vodenjem. Dodatno se je izobraževala v Londonu.

  franja.gros@logout.si

 • Zala Janezič

  Univ. dipl. psihologinja, strokovna delavka in vodja ambulante v Izoli

  Izkušnje s področja nudenja psihosocialne pomoči zasvojenim osebam in njihovim svojcem. Edukantka razvojne analitične psihoterapije (Inštitut za klinično psihologijo in psihoterapijo).

  zala.janezic@logout.si

 • Rok Gumzej

  dipl. soc. ped., svetovalec

  Svetovanja zasvojenim in čezmernim igralcem video iger učinkovito prepleta s poznavanjem gamerskega sveta. Izvaja individualne in skupinske obravnave mladostnikov. V prostem času ustvarjalec video igralskih vsebin, "let's play-ov" in občasno tudi livestream-er različnih iger (npr. League of Legends, RDR2, enkrat tudi Fortnite). Pogosto udeleženec, občasno pa tudi aktivni soustvarjelec gaming dogodkov po Sloveniji in navdušenec nad uspešnimi slovenskimi e-športniki.

  rok.gumzej@logout.si

 • Nuša Klepec

  Mag. psihologije, svetovalka

  Izvaja psihosocialno pomoč čezmernim in zasvojenim igralcem video iger. Je tudi organizatorka slovenskih gaming dogodkov, e-športna navdušenka in psihologinja na področju priprave e-športnikov.

  nusa.klepec@logout.si

 • Boris Veler

  dipl. ekonomist, soustanovitelj Logout-a

  Svetovalec ustvarjalne uporabe spleta. Poznavalec industrije spletnih digitalnih vsebin in video iger iz tistih skoraj pozabljenih - retro časov. 

  boris.veler@logout.si

Prijava na e-obveščanje

Bodite obveščeni! Vpišite svoj elektronski naslov in obveščali vas bomo o aktualnih dogodkih na področju varne in zdrave uporabe spleta.