Ekipa

 • Petra Belina

  Univ. dipl. psihologinja, soustanoviteljica in strokovna vodja Logout-a

  Diplomirala s področja socialnopsiholoških vidikov internetnih komunikacij. Večletne izkušnje na področju psihodiagnostike ter svetovanja mladim in njihovim staršem.

  petra.belina@logout.si

 • Špela Reš

  Univ. dipl. psihologinja, strokovna delavka, svetovalka

  Dolgoletne izkušnje na področju psihološke diagnostike, vodenja skupin za samopomoč, individualnega svetovanja in psihosocialne rehabilitacije. Leta 2019 prejemnica nagrade za izstopajoče in kvalitetno delo na področju socialnega varstva.

  spela.res@logout.si

 • Rok Gumzej

  dipl. soc. ped., svetovalec

  Svetovanja zasvojenim in čezmernim igralcem video iger učinkovito prepleta s poznavanjem gamerskega sveta. Izvaja individualne in skupinske obravnave mladostnikov. V prostem času ustvarjalec video igralskih vsebin, "let's play-ov" in občasno tudi livestream-er različnih iger (npr. League of Legends, RDR2, enkrat tudi Fortnite). Pogosto udeleženec, občasno pa tudi aktivni soustvarjelec gaming dogodkov po Sloveniji in navdušenec nad uspešnimi slovenskimi e-športniki.

  rok.gumzej@logout.si

 • Nuša Klepec

  Mag. psihologije, svetovalka

  Izvaja psihosocialno pomoč čezmernim in zasvojenim igralcem video iger. Je tudi organizatorka slovenskih gaming dogodkov, e-športna navdušenka in psihologinja na področju priprave e-športnikov.

  nusa.klepec@logout.si

 • Tilen Hočevar

  Univ. Dipl. Varstvoslovec, predavatelj

  V prvih letih študija, je prvenstveno deloval kot košarkarski trener za otroke in mladino. Kasneje se kot sooustanovitelj Študentske organizacije Domžale in član Mladinskega sveta Domžale, začel aktivno vkljičevati v mladinsko delovanje na lokalnem področju. Poleg tega sodeluje v različnih projektih za pomoč in preventivo tveganj, povezanih z otroci in mladino.

  Diplomiral na temo spletnega nasilja med mladostniki. Na Logout-u deluje kot izvajalec delavnic na temo zasvojenosti z moderno tehnologijo in spletnih tveganj.

  tilen.hocevar@logout.si

 • Boris Veler

  dipl. ekonomist, soustanovitelj Logout-a

  Svetovalec ustvarjalne uporabe spleta. Poznavalec industrije spletnih digitalnih vsebin in video iger iz tistih skoraj pozabljenih - retro časov. 

  boris.veler@logout.si

Prijava na e-obveščanje

Bodite obveščeni! Vpišite svoj elektronski naslov in obveščali vas bomo o aktualnih dogodkih na področju varne in zdrave uporabe spleta.