Logout med prejemniki plakete glavnega mesta Ljubljane za leto 2019

09.05.2019

podelitev mol logout

9. maj, praznik Ljubljane, je  obeležen s slavnostno sejo Mestnega sveta Mestne občine Ljubljana, na kateri je župan Zoran Janković podelil najvišja priznanja mesta Ljubljane za leto 2019.

Zelo smo veseli in ponosni za izbor LOGOUT-a med prejemnike priznanj, ki daje potrditev našemu poslanstvu in spodbudo za trud in veliko odgovornost tudi vnaprej. 

logout prejem plakete mol

V obrazložitvi komisije je bilo zapisano:

Center sodobnih zasvojenosti izvaja celoten program LOGOUT, namenjen posameznikom, ki so se ujeli v vrtinec sodobnih tehnologij. S pomočjo strokovno usposobljenih svetovalcev otroci, mladostniki ali odrasli ponovno izboljšajo kakovost svojega življenja, ne s popolno abstinenco od digitalnih vsebin, marveč z njihovo uravnoteženo rabo. Program pomoči pri nekemični zasvojenosti je postavil model dobre prakse, ki so jo od Ljubljane prevzele tudi druge slovenske občine. Med drugim v Zavodu veliko pozornost posvečajo še nevarnostim na spletu in spletnemu nasilju, organizirajo pa tudi poletne tabore brez tehnologije.

 Prejeli smo čudovito priznanje in plaketo:

plaketa logout

 

priznanje mol logout

Podpisali smo se tudi v spominsko knjigo mestne hiše:

logout mestna hisa2

spominska knjiga mol logout

Čestitke tudi ostalim prejemnikom in najlepša hvala vsem za zaupanje!
Ekipa Logout

Prijava na e-obveščanje

Bodite obveščeni! Vpišite svoj elektronski naslov in obveščali vas bomo o aktualnih dogodkih na področju varne in zdrave uporabe spleta.